Egy nagyon kedves barátnémtól kaptam az ötletet, amit aztán a saját ízlésem és tapasztalataim alapján meg is csináltam. ISTENI!!!! Függővé tesz!!!:D
Hozzávalók / 1 adag
1 érettebb banán (nem zöldes, de azért ne is pálinkaszagú legyen még)
2 tojás
serpenyő kikenéséhez 2-3 mk kókuszzsír
extra: késhegynyi fahéj, vanília aroma, rumaroma
Elkészítés
A tojást és a villával pépesre összetördelt banánt (és ha van kedvünk, az extrák valamelyikét) jól dolgozzuk össze. Ebből kapunk egy viszonylag híg és picit darabos tésztát.
A serpenyőt csepegtessük meg kókuszzsírral, és öntsünk bele egyszerre annyi tésztát, hogy nagyobb tenyérnyire terjedjen szét, és kb. fél cm vastag legyen.
Közepes lángon süssük meg egyik oldalát pár perc alatt, majd ügyeskedve fordítsuk át valami spatulával vagy lapos szedőkanállal, és süssük meg a másik felét is. Frissen lehet enni kettéhajtva és megtöltve, vagy csak simán megpakolva minden jóval!
0 Megjegyzések