Mikor valami egyszerű és ízletes sütire vágysz, próbáld ki ezt a csodás sütit. Mindenkit elbűvöl a fenséges íze. Nem lehet belőle túl sokat sütni!

Hozzávalók

Tészta
250g vaj
250 g cukor
1 vanília cukor
1 tojás
1 só
1 sütőpor
500 g liszt

Töltelék
1 kg krémes túró
1 vaníliás pudingpor
200 g cukor
1 tojás
1/2 citrom leve
1 citrom lereszelt héja

Elkészítés

Kibélelünk sütőpapírral egy gáztepsit.  A tészta hozzávalóit a kézi mixer dagasztó villáival jól összekeverjük. Morzsa állagúnak kell, hogy kinézzen. Kb a háromnegyed részét a tésztának egyenletesen belenyomkodjuk a tepsibe.

Elkészítjük a krémet. Krémes túrót az összes hozzávalóval összekeverjük és egyenletesen elkenjük a tésztán. Gyümölccsel még megszórhatjuk a tetejét. Én egy doboz őszibarack konzervet raktam rá. Megszórjuk a maradék morzsával és 170 fokon sütjük. kb 35-40 percig addig amíg eléri a kívánt szint.