Szerettem volna egy kicsit kevésbé megszokott köntösbe rakni a hamburgert

Hozzávalók / 1 adag

1 db bagel
0.2 kg darált marhahús
2 közepes db salátalevél (lollo verde)
1 közepes db kápia paprika
4 szelet bacon
3 dkg ementáli sajt
2 ek barbecue szósz
2 ek majonéz
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 tk vaj

Elkészítés

Megformázzuk a hamburger húst bagel alakúra, sózzuk-borsozzuk.
Megsütjük a húst kb. 180°C-os faszenes grillen 55°C maghőig, átrakjuk indirekt zónába, és rátesszük a sajtot, hogy ráolvadjon.
Kettévágjuk a bagelt, és lepirítjuk a vágási felületüket kissé megvajazva.
Mellette meggrillezzük a kápiát és a baconszeleteket is.
A bagel mindkét felét megkenjük a BBQ szósz és a majonéz keverékével, az aljára helyezzük a salátát, mehet rá a csíkokra vágott kápiából, a húspogácsa, a bacon és a kalap.