Nagyon finom.

Hozzávalók / 6 adag

120 dkg finomliszt
120 teáskanál cukor
6 db tojás
1 narancsból nyert narancshéj
100 g eperlekvár

Elkészítés

A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük.
A tojássárgájához hozzáadjuk a cukrot, majd felverjük egy kicsit.
A cukros tojássárgáját apránként hozzáadjuk a fehérjéhez. Elkeverjük benne, de vigyázzunk, hogy ne törjük össze a habot. Hozzáadjuk a narancs reszelt héját.
Hozzáadjuk a lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben 210 °C 10-12 percig süssük.
Mikor elkészült, még melegen vegyük le róla a sütőpapírt. A sütőpapírt tegyük egy konyharuhára, a sütőpappírra tegyük rá a piskótát, majd melegen csavarjuk fel. Pár perccel később csavarjuk ki, és kenjük rá a lekvárt, és csavarjuk vissza. Tetejét porcukorral szórjuk.