Egyszerűen elkészíthető, szuper nyári fogás, egy kis tökkel megbolondítva!

Hozzávalók / 2 adag

1 db vöröshagyma
4 db tv paprika
2 db paradicsom
1 kis db közönséges tök
0.5 dl napraforgó olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
őrölt fűszerkömény ízlés szerint
fűszerpaprika ízlés szerint

Elkészítés

A hagymát félbe, majd szeletekre, a paprikát vékony karikákra, a paradicsomot kockákra vágjuk. A tököt meghámozzuk, félbe vágjuk, kimagozzuk, majd kockákra vágjuk.
Egy edényben olajat hevítünk majd megfonnyasztjuk a hagymát. Jöhet mellé a paprika, majd 5-10 perc alatt azt is megfonnyasztjuk.
A felkockázott paradicsommal, majd a fűszerekkel folytatjuk, és újabb 5-10 perc főzéssel. Legvégül a felkockázott tököt is hozzáadjuk a lecsóhoz, majd ha az is picit megpuhult, tálalhatjuk is.