Hozzávalók / 3 adag

1 db csirkemell filé
4 ek olívaolaj
5 ek szójaszósz
3 kávéskanál só
2 csipet négyszínű bors
1 csipet cayenne bors
2 kk fokhagymapor
1 kk kakukkfű
1 kávéskanál őrölt fűszerkömény
25 dkg kínai zöldségkeverék
7 ek barbecue szósz
3 teáskanál szezámmag

Elkészítés

A csirkemellet megtisztítjuk, nagyobb kockákra vágjuk. Bepácoljuk az olajos-szójaszószos fűszerekkel, pihentetjük kb. fél órát.

Egy serpenyőbe borítjuk a húst, mellé mehet a zöldségkeverék (én fagyasztottal dolgoztam). Nem fedtem be, mivel a hús és a zöldség elég sok vizet eresztett, de ezt mindenkire odabízom.

Ha minden megpuhult, levesszük a tűzről, megszórjuk szezámmaggal és bbq szósszal nyakon öntjük. Alaposan összeforgatjuk, és kész is. Jó étvágyat!