Hozzávalók / 4 adag

1 kg csirkemell filé
1 kis db vöröshagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
majoranna ízlés szerint
őrölt fűszerkömény ízlés szerint
bazsalikom ízlés szerint
2 közepes db paradicsom

Sütőzsiradék
1 dl napraforgó olaj (kb.)

Elkészítés

A hagymát apróra vágjuk, a csirkemellfilét kockákra szeleteljük.

A vöröshagymát egy magas oldalú serpenyőben olajban megpirítjuk. Ha megpirult, hozzáadjuk a csirkét. A hús "kifehéredéséig" időnként megkeverjük.

Utána ízlés szerint fűszerezzük, és hozzáadjuk a vékonyra szeletelt paradicsomot.

Alaposan összekeverjük, majd födő alatt puhára főzzük.

Én nem szoktam vizet adni hozzá, így sem ég le, és kicsit szaftos is lesz.