Hozzávalók / 4 adag
1 kg csirkemell filé
1 kis db vöröshagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
majoranna ízlés szerint
őrölt fűszerkömény ízlés szerint
bazsalikom ízlés szerint
2 közepes db paradicsom
Sütőzsiradék
1 dl napraforgó olaj (kb.)
Elkészítés
A hagymát apróra vágjuk, a csirkemellfilét kockákra szeleteljük.
A vöröshagymát egy magas oldalú serpenyőben olajban megpirítjuk. Ha megpirult, hozzáadjuk a csirkét. A hús "kifehéredéséig" időnként megkeverjük.
Utána ízlés szerint fűszerezzük, és hozzáadjuk a vékonyra szeletelt paradicsomot.
Alaposan összekeverjük, majd födő alatt puhára főzzük.
Én nem szoktam vizet adni hozzá, így sem ég le, és kicsit szaftos is lesz.
0 Megjegyzések