Hozzávalók / 8 adag
1 kg csirkemell filé
8 db tortilla lap
340 g ananászkonzerv (darabolt)
50 dkg cheddar sajt
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 ek olívaolaj
Elkészítés
A csirkemellet apró darabokra vágjuk, és olajon elkezdjük pirítani. Közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Ha a csirke leve elfőtt, hozzáadjuk az ananászt, és lefedjük. Pár percig pároljuk, hogy az ananász kicsit megpuhuljon.
Előveszünk egy serpenyőt, amibe belefér a tortilla. Az egyik felét megszórjuk sajttal, amire ráhalmozzuk az ananászos csirkét, a tetejére ismét sajt következik. Fontos, hogy ne spóroljunk a sajttal, mert az fogja "összeragasztani" a tortillát és a tölteléket.
Félbehajtjuk a tortillát, és mindkét felét 1-2 percig sütjük. Ezt 8-szor megismételjük.
0 Megjegyzések