Hozzávalók / 3 adag

60 dkg csirkemell filé
20 dkg ementáli sajt
1 teáskanál só
0.5 teáskanál koriander
2 db zellerlevél
1 bögre finomliszt
1 db tojás
1 kávéskanál só
0.5 dl tej
1 bögre zsemlemorzsa
20 dkg rizs
1 kávéskanál só
1 kávéskanál ételízesítő
4 dl víz

Sütőzsiradék
4 dl napraforgó olaj

Elkészítés

A csirkemellet tenyérnyi lapokra szeleteljük. Kissé kiverjük, majd sózzuk, őrölt korianderrel ízesítjük.

Az ementáli sajtot ujjnyi vastagra vágjuk. Minden húsra teszünk egy darabot, és mellé zellerlevelet (szár nélkül), végül feltekerjük.

Lisztbe, tejjel hígított, sóval ízesített tojásba, végül zsemlemorzsába mártjuk.

Mindegyiket kisütjük az olajban.

Sós vízben megfőzzük a rizst, és ezzel a feltéttel tálaljuk. Jó étvágyat!!